Copyright Hoofdstuk 11 / Liselore RugebregtHallo! Ik ben Liselore Rugebregt en Hoofdstuk 11 is mijn tekstbureau.

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door verhalen. Ik wilde niets liever dan voorgelezen worden en “tekende” de woorden in mijn voorleesboeken na. Toen ik – eindelijk – leerde lezen en schrijven was het hek natuurlijk helemaal van de dam. Talloze verhaaltjes en gedichtjes heb ik opgeschreven.

Maar mijn interesse in levensverhalen kwam pas tijdens mijn studie. Ik studeerde Culturele Antropologie aan de Universiteit Utrecht en tekende levensverhalen op gedurende mijn onderzoek naar de intergenerationele overdracht van culturele patronen binnen Indische families in Nederland.

Diverse – vaak ook heftige – levensverhalen heb ik in de loop der tijd gehoord en opgetekend als freelance tekstschrijver/journalist. Sommige mensen dachten dat ze helemaal niets bijzonders hadden meegemaakt; dat ze niet bijzonder waren. Maar wie geduld heeft vindt de mooiste verhalen in de kleinste details of vergeten momenten.

Voor mij is een levensverhaal een stukje van jezelf dat je vast laat leggen. Het is een blijvende herinnering, een levensles om door te geven. Een levensverhaal kan van onschatbare waarde voor geliefden of anderen zijn om er herkenning, kracht en inspiratie uit te putten.

Als ik jou kan helpen met het optekenen van je levensverhaal, dan doe ik met veel liefde en plezier. Want… iedereen heeft een verhaal te vertellen!

.

Speciale interesse gaat uit naar levensverhalen van kinderen die een levensbepalende gebeurtenis hebben meegemaakt – bijvoorbeeld adoptie, pleegzorg, ziekte etc. – én de levensverhalen van mensen met een migrantenachtergrond.

.

Hoofdstuk 11 is mede tot stand gekomen met de hulp van de Bart de Graaff Foundation en mijn mentor Rob Swaans.

.

Hoofdstuk 11  |  KvK: 65441397  |  Standplaats: Utrecht

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren