Herinneringen verwijzen naar het verleden. Een verleden dat je niet kan veranderen. Maar een herinnering – die doorwerkt in je hele zijn van lichaam, geest én ziel – kan wel degelijk nieuwe betekenis krijgen. Door verhalen.

Het zijn de verhalen die je vertelt over wat er is gebeurd, waardoor je leert waarom iets is gebeurd zoals het is gebeurd.

Een herinneringsverhaal is een tastbare herinnering aan het kind dat er niet (meer) is, maar altijd dichtbij blijft. Een verhaal dat je letterlijk en figuurlijk een plek kunt geven. Het stelt je in staat om je verlies een betekenisvolle plek te geven in het grotere geheel van je leven(sverhaal).


Werkwijze

In een omgeving waar jij je prettig voelt om je verhaal te vertellen, spreken we af. Dat kan bij jou thuis zijn, op een plek van speciale betekenis of op locatie bij mij in Utrecht. Mocht je door omstandigheden niet fysiek af kunnen spreken, dan kunnen we ook telefonisch of online afspreken. 

Nadat jij je verhaal hebt verteld, ga ik het uitwerken. Je ontvangt via e-mail een eerste versie waarop je feedback en aanvullingen kunt geven. Hierna volgt een definitieve versie die je nog één keer na kunt kijken. Na akkoord ontvang je jouw verhaal in opmaak: zowel digitaal als gedrukt. De gedrukte versie is ontvang je in een luxe bewaardoos zodat je jouw verhaal letterlijk en figuurlijk een plek kunt geven.

Het is ook mogelijk om een door jou geschreven tekst of verhaal door mij te laten herschrijven (redigeren) en/of verder uit te werken.


Tarief

Basisprijs € 775

De basisprijs bevat een gesprek (ong. 2 uur), de uitwerking van jouw verhaal, 2x redigeren, de opmaak van de eindversie, een digitale en gedrukte versie van je herinneringsverhaal én een bewaardoos.


Exclusief reiskosten buiten Utrecht (25 cent per km) en verzendkosten (via postNL).
Indien er meer gesprekken gewenst zijn, dan bedragen de meerkosten € 70 per uur.


Wil je graag dat jouw herinneringsverhaal wordt ingebonden in boekvorm? Wil je er graag illustraties bij of heb je andere (grafische) wensen? Laat het weten! Ik breng je graag in contact met de geweldige boekbinders, vormgevers en illustratoren binnen mijn netwerk.