Samen creëren we een tastbare herinnering aan het kind dat er niet meer is, maar altijd dichtbij blijft.

Een verhaal dat je letterlijk en figuurlijk een plekje kunt geven. 


In een omgeving waar jij je prettig voelt om je verhaal te vertellen, spreken we af. Dit kan bij jou thuis zijn, op een plek van speciale betekenis voor jou of op locatie bij mij in Utrecht. Mocht je door omstandigheden niet fysiek af kunnen spreken, dan kunnen we ook telefonisch of online afspreken. 

Nadat jij je verhaal hebt verteld, ga ik het uitwerken. Daarna ontvang je via e-mail een eerste versie voor feedback en aanvullingen. Hierna volgt een definitieve versie die je nog één keer na kunt kijken. Na akkoord ontvang je jouw verhaal in opmaak: zowel digitaal als gedrukt. De gedrukte versie is een manuscript in een luxe bewaardoos zodat je jouw verhaal letterlijk en figuurlijk een plekje kunt geven.

Het is ook mogelijk om een door jou geschreven tekst of verhaal door mij te laten herschrijven en/of verder uit te werken.Tarief

Pakketprijs: € 665 *

Dit pakket bevat een interview/gesprek (ong. 2 uur), de uitwerking van het verhaal, 2x redigeren, de opmaak van de eindversie, het afdrukken van het manuscript en een luxe bewaardoos.

Excl. reiskosten (25 cent per km) en verzendkosten (via postNL).

* Mogelijkheid tot betalen in termijnen. Bij een (gezamenlijk) inkomen tot max. € 1300 netto per maand ontvang je 20 procent korting op de pakketprijs.


Wil je graag dat jouw verhaal wordt ingebonden in boekvorm? Wil je er misschien illustraties bij of heb je andere (grafische) wensen? Laat het weten! Ik breng je graag in contact met de geweldige boekbinders, vormgevers en illustratoren binnen mijn netwerk.