Samen creëren we een tastbare herinnering aan het kind dat er niet meer is, maar altijd dichtbij blijft.

Een verhaal dat je letterlijk en figuurlijk een plekje kunt geven. 


Op een locatie waar jij je prettig voelt om je verhaal te vertellen, spreken we af. Dit kan in jouw vertrouwde omgeving thuis zijn, op een plek van speciale betekenis voor jou of op locatie bij mij in Utrecht. Mocht je door omstandigheden niet fysiek af kunnen spreken, dan is er ook de mogelijkheid om online af te spreken. 

Nadat jij je verhaal hebt verteld, ga ik het uitwerken. Je ontvangt een eerste versie voor feedback en aanvullingen via de mail. Hierna volgt een definitieve versie die je nog één keer na kunt kijken. Na akkoord ontvang je jouw verhaal in opmaak, zowel digitaal als gedrukt. De gedrukte versie is een manuscript in een luxe bewaardoos zodat je jouw verhaal letterlijk en figuurlijk een plekje kunt geven.

Het is ook mogelijk om een door jou geschreven tekst of verhaal door mij te laten herschrijven en/of verder uit te werken.Tarief

Pakketprijs: € 665 (incl. 21 procent btw) *

Dit pakket bevat een interview/gesprek (van ong. 2 uur), uitwerking van het verhaal, 2x redigeren, 1x opmaak eindversie, afdrukken manuscript en luxe bewaardoos.

Excl. reiskosten (21 cent per km) en verzendkosten (via postNL).

* Mogelijkheid tot betalen in termijnen en 20 procent korting bij een (gezamenlijk) inkomen tot max. € 1300 netto per maand.


Wil je graag dat jouw verhaal wordt ingebonden in boekvorm? Wil je er misschien illustraties bij of heb je andere (grafische) wensen? Laat het weten! Ik breng je graag in contact met de geweldige boekbinders, vormgevers en illustratoren in mijn netwerk.